// Miss Mustache !

Bonjour!

Welcome to my blog, beautiful strangers. Drop nice words here btw i'm amy | 14 | batang kali . Follow me okeyh? :D. 
I'm SUPER TWITTER .. I'm SUPER TWITTER .. I'm SUPER TWITTER ..




Tagboard




My Melody


Visit dem'

 KD



The Mastermind

Basecode: Lurve
Editor: Nana Euphemia
Other:

kawan ? macam haremm -..-



hm , aku paling annoying orang 'TALAM DUA MUKA' >.<' depan depan baik tapi belakang cerita macam macam . *fuck ;D nak kawan buat cara kawan okay <3 then , lagi satu aku tak suke lelaki paksa aku . means dia mintak kapel then aku tak terima , pastu buat perangai palat dekat facebook aku . comment macam macam kat status aku or gambar aku . perkara paling pantang keyh :) kalau rasa rasa tak puas hati , face to face dengan aku lepastu cerita dekat aku apa masalah kau sampai nak comment macam tuu . kalau goyang nak jumpa , REMOVE jee aku dari friendlist facebook kau tuu . tak susah mane pon . lagi pon aku tak kesah . sebab aku tak suke orang macam kau ada dalam friendlist facebook aku #fullstop . so , untuk korang semua aku harap jangan jadi macam budak tak tentu arah nii . nak kawan buat cara kawan yee . aku hormat kau , kau hormat aku balik . adil kan ? kbye :)